Εξώφυλλο

peche32 copypa65 copy

ΝΟΜΟΣ 2121/1993 (ΦΕΚ 25 Α/4 ΜΑΡΤΙΟΥ 1993) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ. Pdf 2121a

Advertisements

3 comments

  1. Όταν μου εύχονται καλή ψαριά, μέσα μου γελάω γιατί γνωρίζω πως οι λόγοι της αψαρίας είναι άλλοι, πέρα από τις προλήψεις και την κακοδαιμονία του ερασιτέχνη ψαρά.

    Όταν ακούω να μιλούν για πνευματικά δικαιώματα και απαγορεύσεις, μου έρχεται στο νου μου ο Βολταίρος, ο Ρουσσό και ο Μοντεσκιέ «διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπιστώ το δικαίωμά σου να λες αυτό που πιστεύεις ελεύθερα.

    Αξιολογικές κρίσεις σε δημοσιευμένα σχόλια τρίτων δεν είναι πράξεις τιμωρητέες, εφόσον δεν είναι υβριστικές και δεν αποσκοπούν στη δυσφήμηση.

    Είναι καιρός να αντιληφθούμε πως η ελευθερία λόγου που απορρέει από την ελευθερία του «σκέπτεσθαι» είναι από τις πάγιες αχές της δημοκρατίας μας και μία από τις κατακτήσεις του σύγχρονου πολιτισμού μας.

    Διαφορετικά, ζούμε στο μεσαίωνα και να ρίχνονται στη πυρά οι απανταχού διαφωνούντες με τις θέσεις και τις απόψεις όσων έχουν την εξουσία να διαχειρίζονται πρόσωπα και καταστάσεις και δη μέσα στο διαδίκτυο.

  2. Όταν ακούω να μιλούν για πνευματικά δικαιώματα και απαγορεύσεις, μου έρχεται στο νου μου ο Βολταίρος, ο Ρουσσό και ο Μοντεσκιέ “διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπιστώ το δικαίωμά σου να λες αυτό που πιστεύεις ελεύθερα…………

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s